Wat doet Effect Centraal?
 
contacten
Voor verenigingen & stichtingen
Een paar voorbeeldjes van eerdere projecten. Vooral gericht op lopende activiteiten van clubs, die beter en/of gebruikersvriendelijker konden. Daar zijn onderstaande oplossingen voor gemaakt.

Rugby jeugdwedstrijden
Top-tool. Wordt elke keer dat de jeugd thuis speelt gebruikt. Enorm simpel voor de organisatie, erg informatief voor onze gasten!
De competitie voor de jongste rugbyjeugd bestaat uit wekelijkse kleine toernooitjes met drie categroieën.
Effect Centraal ontwierp en maakte een tool waarmee de wedstrijdsecretaris wedstrijden per toernooi kan indelen, uitslagen kan bijhouden en eindstanden berekend krijgt.
Wedstrijdschema's en -formulieren voor Referees zijn te downloaden (PDF). Teambegeleiders, spelers en ouders volgen alles live online via de publiekswebsite.

» meer info & screenshots
Verkeersregelaars bij vierdaagse
Sceptisch of de tool wel nodig was en of hij wel gebruikt zou worden. Enorm verrast toen verkeers-regelaars zó enthousiast reageerden op deze ondersteuning. Volgend jaar zetten we hem weer in!
Als verkeersregelaar wordt je bij een vierdaagse per dag ingezet bij diverse kruispunten. De informatie voor hen was niet optimaal. Hoe laat, waar precies en met wie?
Deze tool geeft die informatie, up-to-date, persoonlijk en met alle gewenste details. Verkeersregelaars melden zich op hun post en geven de status van de stoet aan. Zo ziet de organisatie live of kruispunten bezet zijn en volgen andere verkeersregelaars precies waar de stoet is.

» meer info & screenshots
Dom City Youth
Als je gewoon halverwege het toernooi de hele wedstrijd-administratie kunt vervangen door nieuwe vrijwilligers... Dan heb je echt je administratie onder controle! Fantastisch!
Dé toernooi-app. Niet een echte app, maar een complete web-based wedstrijdadministratie. Wedstrijdschema's, veldindeling, kleedkamerindeling, persoonlijke schema's voor referees... En, nieuw, uitslagen die live binnenkomen via mobieltjes van referees.
Natuurlijk zijn algemen informtie, wedstrijden, uitslagen en standen direct beschikbaar voor begeleiders, spelers en publiek.

» meer info & screenshots
Lustrum-Clubkleding
Inschrijvingen zijn na een wild idee gekoppeld aan verkoop van lustrum-truien. Een gaaf idee, vonden we zelf. En een week later was het echt mogelijk door een mini-webshop!
Een groep enthousiaste vrijwilligers organiseert een lustrum. De vraag is hoe mensen zich kunnen inschrijven? En kunnen ze dan ook doneren aan het cadeau? En als we toch bezig zijn, kunnen we dan ook lustrum-truien verkopen?
Alles gecombineerd tot één inschrijftool; aanmelden, doneren en kopen. Met in backoffice downloadbare overzichten en een incassobestand voor de donaties en verkopen.

» meer info & screenshots
Bij alle projecten wordt een back-office geleverd. Een speciaal deel van de website waar je na inloggen de tool kunt beheren. Je kunt zelf de activiteiten vorm geven, resultaten invoeren en/of exporteren en benodigde gegevens downloaden.